call

Voorraadartikelen en levertijden

De materialen die op deze website staan, zijn voorraadartikelen. Deze kunnen - in normale hoeveelheden - na telefonische afspraak vaak dezelfde dag nog worden afgehaald. Bij grote bestellingen kan het zijn dat we eerst een order bij onze leverancier moeten plaatsen. In dat geval is de levertijd ca. 3 tot 5 werkdagen.
We zijn afhankelijk van de voorraden van onze leveranciers. Indien een door u gewenst product ook bij hen niet op voorraad is, kan de levertijd lang(er) zijn.
Materialen van dezelfde soort met andere specificaties en afmetingen - die niet op deze website staan - zijn op aanvraag leverbaar. In de regel kunnen we deze materialen binnen 3 à 5 werkdagen leveren.

In principe kunnen we nagenoeg alle denkbare bouwmaterialen leveren. Aangezien we voor onze eigen bouwactiviteiten regelmatig materiaal bestellen, kunnen we dit ook voor onze klanten doen. Heeft u een klus die u geheel in eigen beheer uitvoert, vraag dan bij ons een offerte aan voor het benodigde materiaal.

Openingstijden

Aangezien we overdag normaliter elders aan het werk zijn, hebben we geen vaste openingstijden. Uiteraard zijn we overdag wel telefonisch bereikbaar om een afhaalafspraak te maken (Johan Maasdam 06-55174149). Meestal kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht; bijvoorbeeld aan het einde van de middag, in de avond of op zaterdagochtend.
U kunt ons ook een email sturen; we checken zeer regelmatig onze mailbox. Een telefoontje heeft echter direct "resultaat".

Prijzen

De op deze website vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en gelden voor de aangegeven eenheid. Indien u meer stuks nodig heeft, vraag dan een offerte aan. Bij grotere afnamen geldt vaak een kwantumkorting.
Voor staal gelden dagprijzen. Vraag voor de juiste prijs altijd een offerte aan.

Minimale afname

Alle materialen – met uitzondering van bevestigingsmaterialen en bladlood - kunnen per stuk of eenheid besteld worden. Voor bevestigingsmaterialen geldt dat er per doos besteld kan worden. We leveren geen losse schroeven.
Bladlood kan alleen per hele rol afgenomen worden.
Bouwstaalmatten knippen we graag voor u op maat, maar we rekenen de prijs voor een hele mat door.

Maatwerk

Indien u een prijs wilt voor maatwerk voor hout of ijzer ontvangen we graag uw opgave met de benodigde materialen en afmetingen of - indien van toepassing - een situatieschets met daarop duidelijk de maten aangegeven. Als u het lastig vindt om in te schatten hoeveel materiaal u ergens voor nodig heeft, kunnen we u daar uiteraard bij helpen.

Waarom geen webshop

Bewust hebben we gekozen om geen webshop te openen. Dit hebben we om een aantal redenen besloten. Ten eerste leveren we heel vaak maatwerk. Dit kan niet via een webshop. Ten tweede wegen de verzendkosten van onze producten vaak niet op tegen de waarde van het product (een paar euro). Onze producten passen immers niet door de brievenbus. Verder ervaren we dat onze klanten het heel prettig vinden om persoonlijk contact met ons te hebben, omtrent maatvoering, informatie over materiaal etc. Deze persoonlijke benadering vinden we zelf net zo prettig. Daarom hebben we - voorlopig althans - geen webwinkel.

Offerte

Door ons uitgebrachte offertes zijn geheel vrijblijvend en tot een maand na dagtekening van de offerte geldig. Indien er een andere geldigheidsduur is, wordt dit duidelijk aangegeven.
In de offerte wordt aangegeven of de genoemde prijzen inclusief of exclusief BTW zijn.

Opdrachtbevestiging

Zodra we van u een schriftelijke opdrachtbevestiging hebben, bijvoorbeeld door een akkoord op onze offerte via email, wordt de order in behandeling genomen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk te horen wanneer u het materiaal kunt afhalen, dan wel wanneer het bezorgd wordt (in overleg).

Betaling

Na ontvangst van uw bestelling sturen we u onze factuur per email met het verzoek het verschuldigde bedrag aan ons te voldoen. Na ontvangst van uw betaling op onze bankrekening kan het materiaal afgehaald worden, dan wel wordt de order bezorgd op het door u aangegeven afleveradres.
Kleine orders (zoals een doosje schroeven) kunnen bij het afhalen uiteraard ook contant betaald worden. Momenteel beschikken we nog niet over een pinautomaat. Houdt u daar a.u.b. rekening mee.

Afhalen / bezorgen

Afhalen van materialen heeft vanwege onze drukke werkzaamheden de voorkeur.
Indien u echter niet beschikt over een geschikt vervoermiddel kunnen we uw bestelling bij u thuis, op het werk of bouwlocatie bezorgen. Afhankelijk van het orderbedrag en de vrachtkosten kunnen hier kosten voor in rekening gebracht worden. We bezorgen in de regio Hoeksche Waard en omstreken met onze eigen vrachtwagen. We bezorgen ad hoc en hebben geen vaste bezorgdagen.
Grote orders kunnen uiteraard door heel Nederland bezorgd worden met ingehuurd transport.
N.B. Aangezien een groot gedeelte van ons assortiment vanwege de afmetingen niet met een standaard pakketdienst bezorgd kan worden, dient u er rekening mee te houden dat bij een bestelling met een laag orderbedrag, de transportkosten onevenredig hoog kunnen zijn. Dit melden we altijd. Het is aan de klant om te beslissen of hij de order wilt plaatsen. Uiteraard hebben wij begrip als u in zo’n geval beslist om dichter bij huis materiaal te kopen.

Eigendomsoverdracht

Verkochte producten blijven eigendom van Maasdam Trading totdat het orderbedrag volledig is voldaan. Bij het niet nakomen van de volledige betalingsverplichting behouden wij het recht voor de geleverde goederen terug te vorderen.

Garantie

Op al onze materialen geven we garantie zoals wij deze van onze leveranciers ontvangen. Schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik van het aangekochte materiaal kunnen we niet vergoeden. In alle andere gevallen zullen we altijd naar een passende oplossing zoeken.

Klachten

Heeft u een klacht? Meld het ons! Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. We zullen altijd ons best doen om een snelle en passende oplossing te vinden.

Team

johan-maasdam

Johan Maasdam

Verkoop, advies en service
info@maasdamtrading.nl
corina-maasdam

Corina Maasdam

Marketing, administratie en service
info@maasdamtrading.nl

 

 

Bedrijfsprofiel

bedrijfsprofiel

Producten

overige-materialen

Maasdam Bouw

maasdam-bouw

Klantenservice

Maasdam Trading Klantenservice